Novetats

Actualització del Projecte Educatiu de Can Framis - Fundació Vila Casas

Setembre 2019

Àgora ha realitzat l'adaptació i l'actualització del Projecte Educatiu de Can Framis - Fundació Vila Casas, dirigit als nivells educatius d'Infantil fins a Educació Secundària, partint del canvi d'obres a les sales del museu.

Àgora posa en marxa el casal d'estiu del Museu d'Història de Catalunya

Juliol 2019

Àgora posa en marxa Exploradors del Temps, el casal d'estiu del Museu d'Història de Catalunya. Es tracta d'una iniciativa que es realitzarà per primera vegada en la trajectòria de la institució i permetrà que nens i nenes entre 6 i 12 anys puguin explorar cada dia una etapa històrica. L’aventura començarà per un recorregut temàtic combinant dramatitzacions, jocs i dinàmiques que s’entrellaçaran amb activitats artístiques i lúdiques, entre d’altres.

Exposició Moda i Modistes al Museu d'Història de Catalunya

Maig 2019

Àgora és l'empresa que ha realitzat la conceptualització i el disseny de la visita guiada de públic general i de la visita familiar de l'exposició Moda i Modistes del Museu d'Història de Catalunya. A més a més, està duent a terme la mediació d'ambdues activitats al llarg del període expositiu.  

Àgora col·labora en el disseny i la realització del taller familiar de Setmana Santa de la Basílica de la Sagrada Família

Març 2019

Àgora ha estat l'empresa que ha creat la conceptualització i el disseny de la visita centrada en la façana de la Passió i el joc de descoberta que formen part del taller familiar de Setmana Santa de la Basílica de la Sagrada Família. Al mateix temps, Àgora també és qui condueix el desenvolupament d'aquestes dues activitats que inclou aquest taller per a famílies.

Col·laboració amb el Museu Etnològic i de Cultures del Món

Març 2019

Àgora ha dissenyat dues noves activitats educatives pel Museu Etnològic i de Cultures del Món. Una de les activitats gira entorn de la col·lecció d'Àfrica i consisteix en una visita concebuda com un viatge per aquest continent que es complementa amb un taller plàstic sobre màscares africanes. L'altra activitat, se centra en la col·lecció d'Amèrica i proposa una visita per les sales del museu a través d'un joc de pistes que es complementa amb una activitat plàstica que reflexiona sobre el concepte d'aixovar i el llegat material per la vida al més enllà.

Projecte Educatiu al Museu Can Mario Palafrugell - Fundació Vila Casas

Gener 2019

Àgora ha creat el Projecte Educatiu per a l'exposició La identitat perduda. El rostre, colección olorVISUAL. Hem realitzat la conceptualització i el disseny de les dinàmiques i materials de les visites dinamitzades adreçades a Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius.

La mostra és un recorregut per més de quaranta obres d’artistes nacionals i internacionals. S’estructura entorn dels conceptes de memòria, ocultació i dissolució; i conforma un itinerari que es desplega en un gran mirall i que ens retorna els múltiples rostres de l’ésser humà contemporani. 

1/6

Please reload