Novetats

Àgora participa en l'acte anual de treballadors "la Caixa"

Desembre 2019

Àgora Serveis Culturals ha estat una de les empreses convidades a participar en l'acte anual de treballadors de l'Obra Social "la Caixa". En aquest esdeveniment, una de les educadores del nostre equip ha fet una presentació sobre el mural Splat de l'artista nord-americà Sol Lewitt, obra que es troba exposada de forma permanent al vestíbul de CaixaForum Barcelona.

Àgora col·labora en el disseny i la realització del taller familiar de Nadal de la Basílica de la Sagrada Família

Desembre 2019

Àgora ha estat l'empresa que ha creat la conceptualització, el disseny i el material de suport de la visita centrada en la façana del Naixement que forma part del taller familiar de Nadal de la Basílica de la Sagrada Família

Actualització del Projecte Educatiu de Can Framis - Fundació Vila Casas

Setembre 2019

Àgora ha realitzat l'adaptació i l'actualització del Projecte Educatiu de Can Framis - Fundació Vila Casas, dirigit als nivells educatius d'Infantil fins a Educació Secundària, partint del canvi d'obres a les sales del museu.

Àgora posa en marxa el casal d'estiu del Museu d'Història de Catalunya

Juliol 2019

Àgora posa en marxa Exploradors del Temps, el casal d'estiu del Museu d'Història de Catalunya. Es tracta d'una iniciativa que es realitzarà per primera vegada en la trajectòria de la institució i permetrà que nens i nenes entre 6 i 12 anys puguin explorar cada dia una etapa històrica. L’aventura començarà per un recorregut temàtic combinant dramatitzacions, jocs i dinàmiques que s’entrellaçaran amb activitats artístiques i lúdiques, entre d’altres.

Exposició Moda i Modistes al Museu d'Història de Catalunya

Maig 2019

Àgora és l'empresa que ha realitzat la conceptualització i el disseny de la visita guiada de públic general i de la visita familiar de l'exposició Moda i Modistes del Museu d'Història de Catalunya. A més a més, està duent a terme la mediació d'ambdues activitats al llarg del període expositiu.  

Àgora col·labora en el disseny i la realització del taller familiar de Setmana Santa de la Basílica de la Sagrada Família

Març 2019

Àgora ha estat l'empresa que ha creat la conceptualització i el disseny de la visita centrada en la façana de la Passió i el joc de descoberta que formen part del taller familiar de Setmana Santa de la Basílica de la Sagrada Família. Al mateix temps, Àgora també és qui condueix el desenvolupament d'aquestes dues activitats que inclou aquest taller per a famílies.

1/6

Please reload