Novetats

Flamboyant_edited_edited.jpg

Àgora participa al Sant Jordi de Nadal 2021

Desembre 2021

Àgora Serveis Culturals ha participat en la celebració del Sant Jordi de Nadal a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb la realització de l'activitat sobre el llibre Amb calma de l'editorial Flamboyant

+ INFO

Marca DB positiu horitzontal_edited_edited.jpg

Col·laboració amb el Programa d'Arts Visuals de la Diputació de Barcelona 

Octubre 2021

El Programa d'Arts Visuals de la Diputació de Barcelona ha encarregat a Àgora el servei educatiu entorn l'exposició Història de les mans comissariada per Alexandra Laudo i organitzada en col·laboració amb el Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Àgora està elaborant els continguts de les visites dinamitzades per escoles i instituts, les visites de públic general i activitats vinculades a accessibilitat.                                  

                                                                                                                                           + INFO

Setmana del Turisme Industrial_edited.jpg

Visites guiades a la setmana del Turisme Industrial

Octubre 2021

Àgora Serveis Culturals és l'empresa que realitza les visites guiades a la Casa de les Aigües de Montcada i Reixac i a l'edifici de l'antiga fàbrica Casaramona - CaixaForum Barcelona en el marc de la setmana del Turisme Industrial.

Memorial democràtic_edited_edited.png
MECM-02.jpg

Nou projecte educatiu amb el Memorial Democràtic

Octubre 2020 - Octubre 2021

Àgora ha creat noves activitats educatives per al Memorial Democràtic

Hem rebut l'encàrrec de crear i realitzar tres rutes al voltant de tres eixos temàtics: cultura popular i oci en la segona república, escenaris de la repressió franquista a Barcelona i compromís polític i social de Manuel Vázquez Montalbán. També hem creat un taller sobre fonts històriques entorn la temàtica de la dona durant el franquisme, l’exili i la memòria històrica, el taller Memòria dibuixada a partir de tres llibres publicats pel memorial i un taller sobre còmic.

                                                                                                                                           + INFO

Tornem a col·laborar amb el Museu Etnològic i de Cultures del Món

Octubre 2020 - Juny 2021

Àgora Serveis Culturals ha dissenyat i realitzat l'activitat familiar i escolar Fans d'Egipte! entorn l'exposició temporal Udjat. L'exotisme de l'antic Egipte a Barcelona per al Museu Etnològic i de Cultures del Món.