Novetats

Va de vi al Museu d'Història de Catalunya

Juliol-Setembre-Octubre 2020

Àgora i el Museu d'Història de Catalunya posen en marxa Va de Vi, una nova activitat que permet endinsar-nos en la història i la cultura del vi a casa nostra.

Aquesta nova activitat proposa una visita exclusiva que té lloc al vespre, quan el museu tanca les seves portes, que culmina amb una copa de vi de La Vinyeta, un celler de la DO Empordà, a la terrassa del museu, on es pot gaudir d’unes magnífiques vistes del Port Vell de Barcelona.

Àgora realitza el casal d'estiu del Museu d'Història de Catalunya

Juliol 2020

Àgora, per segon any consecutiu, ha realitzat el casal d'estiu del Museu d'Història de Catalunya.

Adreçat a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, cada dia permet descobrir una etapa de la història a nivell temàtic que es combina amb jocs, activitats plàstiques, dramatitzacions, i altres propostes.

Àgora crea el projecte educatiu del Castell de Vila-seca

Març 2020

El Castell de Vila-seca ha reobert les seves portes gràcies a l'acord de col·laboració entre la Fundació Vila-Casas i l'Ajuntament de Vila-seca

Des d'Àgora hem creat el projecte educatiu sobre l'edifici adreçat a públic escolar, familiar i públic general, i hem realitzat la conceptualització i la redacció dels continguts dels textos de sala i dels codis QR. D'altra banda, Àgora també ha creat les visites i tallers al voltant de la primera exposició al Castell, Antoni Tàpies: la resistència del signe adreçades a públic escolar, familiar i públic general. 

Àgora participa en l'acte anual de treballadors "la Caixa"

Desembre 2019

Àgora Serveis Culturals ha estat una de les empreses convidades a participar en l'acte anual de treballadors de l'Obra Social "la Caixa". En aquest esdeveniment, una de les educadores del nostre equip ha fet una presentació sobre el mural Splat de l'artista nord-americà Sol Lewitt, obra que es troba exposada de forma permanent al vestíbul de CaixaForum Barcelona.

Àgora col·labora en el disseny i la realització del taller familiar de Nadal de la Basílica de la Sagrada Família

Desembre 2019

Àgora ha estat l'empresa que ha creat la conceptualització, el disseny i el material de suport de la visita centrada en la façana del Naixement que forma part del taller familiar de Nadal de la Basílica de la Sagrada Família

Actualització del Projecte Educatiu de Can Framis - Fundació Vila Casas

Setembre 2019

Àgora ha realitzat l'adaptació i l'actualització del Projecte Educatiu de Can Framis - Fundació Vila Casas, dirigit als nivells educatius d'Infantil fins a Educació Secundària, partint del canvi d'obres a les sales del museu.

1/1

Please reload